Моe натхнення

Виктор Плут
МОЄ НАТХНЕННЯ
 
Гуси-гуси, гусенятка,
Немов білі янголятка,
Прошу вас, зійдіть до нас,
У ранковий, світлий час.
 
Відпочиньте від морозу,
Подарую вам мімозу,
Бо на дворі вже весна
Дуже гарненька, ясна.
 
Залітайте до ставочку,
До швиденького струмочку.
Там вишневий сад співає,
У весняний хор скликає.
 
І птахи мене почули,
До села враз повернули,
Сполохнули настрій мрій
З подарунками надій.
 
Все навколо розвиднілось,
Квіти поля розцвіли.
Моє щастя народилось,
Гуси спокій обрали.
 
Вони ж є моє натхнення,
Я без нього не живу.
В світлий ранок, повсякденно
В срібну днину дощову.
 
 
11.01.2014