20, 02, 2016 Караценька. Жыццёвае рэзюмэ

Светлая Две Тысячи 10
Я апрану пінжак малінавы, у дзевяностыя вяртаюць бо краіну...краіна гіне... мне - не трыццаць пяць...не вытрымаць ізноў бардак, не вытры-МАЦЬ!