Я руш. Азизова Лейла

Лейла Азизова
Гарал жегьил мекер къугъваз,
Мани яз, шад мецел рахаз,
Пагь акъатиз кимел акваз
Вун жейрандиз ухшар я руш.

Кьадар авач иервилиз.
Кьил хкажна килиг виниз,
Цуьк акъатда къекъвей чилиз,
Вун девлетдин гьамбар, я руш.

Икьван гуьрчег жедани бес
Билбилдихъ сад къведани сес,
Мани лугьуз хкаж гьевес.
Ч/алан къуват самбар я руш.