ЖИВ. Азизова Лейла

Лейла Азизова
Ацукьзава живед пилте,
Мекьи я Югъ, пичери ц/ай авунва
Алук/зава лацу ипек чуьллерал,
Атана кьуьд, халисан къай акуна.

Зайиф хьана тарар тамар, секин я,
Са хуьруьн нуьк/ рахазама тарарал,
Акъатиз циф пакам кьиляй серин я.
Са ачухвал аквазвача цаварал.

Гил к/ват/арал къугъвазава аялар
Живедикай кьаз нинияр чук/уриз,
Гьуьжетар кьаз,гуьнедай гъуз къаярай.
Гьайиф, ц/ийи чекмеярни ц/уруриз.