Про заздрiсть...

Мила Кирилюк
Той, хто заздрить – і сам не здобуває.
Заздрість – паразит, заживо з’їдає.
А ось той, хто за когось радіє,
Зсередини сяє й молодіє!..

Тож, друзі, висновки робіть самі:
Себе наказувати або ні.
Щодо нас закони Всесвіт має…
Заздрячи, самі себе караєм.

21.02.2016