Очi

Олег Викторов
О ці очі,мов криниці.
В них блищать напевно зорі.
Їх би пити не напиця
Вдень,вночі,будь що надворі.
О ці очі,як озера.
Як би в них не потонути.
Видно рай,хоч не помер я.
Це  солодші в світі пута.