Мое ти кохання

Елена Лугавцова
Моя ты любовь (на украинском языке)

Моє ти кохання, моя ти відрада,
Мої ти страждання і біль.
Потрібна навік мені твоя правда,
Потрібен навік мені ти.

Без тебе не можу я жить ні години,
Без тебе не можу я жить!
Полину, як вітер весною в долину,
Полину до тебе я вмить.

Як кожна клітинка моєї душі,
Тебе я відчую далеко від себе,
І марити буду тобою у сні,
Сіятиму зіркою в синьому небі.

І золотом сяйво полине до ніг,
У серце твоє зазирне іздалеку,
Мене не забудь, мій коханий, навік,
Згадай у думках, як далеку планету.

Примечание: буквы "і"читать как "и", "є" как е,"и" как "ы".