Я пiдлабузництва нiколи не любила

Мила Кирилюк
Я підлабузництва ніколи не любила.
І прикидатись – зовсім не моє…
Ну що ж… Такою мене мама народила,
Дитячого багато в мені є.

Обожнюю ДИВА і вірю  в ДОБРУ казку!..
Люблю усе блискуче й золоте…
Я граю свою роль, й не одягаю маску,
Пихатість, пафос – то усе пусте.

Порядність й щирість за сто кроків відчуваю.
У викрутасів теж свій аромат.
Пильную, думаю, і серцем обираю…
Наповнення щоб було! Не фасад.