Пташечки-пташини

Виктор Плут
ПТАШЕЧКИ-ПТАШИНИ
 
Де ж ви, пташечки, пташини,
Щось не чути вас ніде?..
Вас чекають горобини,
Сонце вже зійшло онде...
 
Воно серце зігріває
Своїм радісним теплом,
У співучий гай скликає
Біля річки, за селом.
 
Я вже тут усіх скликаю
Пташенят у сад весни,
Їх гучних пісень чекаю
Біля пишної сосни.
 
Вона в усмішках весела,
Дзвінко з лісом гомонить,
Хороводи з ним завела,
Що аж серденько бринить.
 
Я з птахами вже танцюю,
Вальс кружляю від душі.
З ними в лісі загостюю,
Ми ж йому всі не чужі.
 
Усміхається нам сонце,
Гріє нам усім серця.
Лине зраночку в озерце
Біля мого хуторця.
 
 
10.01.2014