Прыроду я кахаю больш за сё

Виктория Банцевич
Прыроду я кахаю больш за ўсё.
Яна ў маім жыцці царыца.
І я магу сказаць табе пра ўсё,
Што можа здарыцца ў жыцці царыцы.

Я раскажу табе пра рокат жаб.
Я раскажу табе пра шэпат леса.
Але табе ўсяго не расказаць,
А рассказаць усё не хопіць века.

2002