Пам ятка до памперса

Петро Керанчук
  (гумореска)

В крутий бізнес зять подався,  пробудився дар.
 Лиш неділя – він збирався з крамом на базар.
А отам таке твориться   голці ніде впасти!..
 Один хоче щось купити,  інший - щось  украсти.
То ж взяв тещу охоронцем, крам оберігати.
 Як хто крастиме добро будете кричати.
 Добре, згідна каже мама, лиш один секрет.
 А чи буде поруч з нами  біотуалет?
 Гарантую комфорт гідний, час на марафет.
 Ви підв’яжете на тіло власний туалет!..
Бере вона оту «штуку», а там шнурків море!
Отож пам’ятку, читайте і все буде добре.
Довго мама міркувала, мало там не плаче.
 Сама виріб  прив’язала щоб ніхто не бачив.
 ... Теща крам охороняє, Ходить ніби "мент".
 І нужду свою справляє  в памперс-туалет...
  Відчуває біль нестерпний, стогне і мовчить.
Пухирі уже натерла, сіла тай сидить.
Зять як глянув!.. мамо мила! Ось у чім  секрет?!...
Ви ж навиворіт вчепили, власний туалет!..
 ... Страм отой повік не стерти, люди – пам’ятайте!
 Незнайому річ берете – пам’ятку читайте!