Народжена кохати

Рина Морозова 23
А в небі гаснуть ясні зорі
Від поглядів зів'яла квітка,
І відчуття, немов на волі
Чужою стала та лебідка.

Життя повернуте спиною
Не дасть покращеної долі.
Зібравши сльози під вербою
Ти далі йдеш... сама.... з неволі..

Немає в кого попросити
Ні допомоги, ні жалю.
Тебе немов пропхали в сито...
Ти лиш зітхнула:"Я люблю...

Ніхто не просить про кохання
І дружба ворогом пройшла.
Та мабуть будеш ти остання
Хто людям душу відкрива..'