Душа молода

Виктор Плут
ДУША МОЛОДА
 
 
На жаль, моє тіло помалу старіє,
Між тим, досі серце й душа молоді,
Тому і тепер я рушаю до мрії –
Радію нестримній весняній ході.
 
Тому так душа молода і тендітна,
На крилах своїх вже летить в дивосвіт.
Вона там співуча, завжди мелодійна,
Там серце немов дивоцвіт.
 
Іскриться душа у трепеті чистім,
Красиво і сяйно живе повсякчас.
Торопить мене у мій край золотий,
У осінь мою дивовижних прикрас.
 
Запал мій у серці всю душу гойдає,
Бринить на увесь соколинівський край,
Який з далини вже мене обіймає
Під пісню дзвінкову, що ллє водограй.
 
 
14.11.2013