Кохання, як квiти на веснi

Оксана Олейник Львов
Кохання, як квіти на весні...

Я люблю, дивитись у очі тобі,
Бо ти, подарувала весь світ мені,
І я, як шалений вир надій,
Поринаю у твоє царство мрій.
Моя ніжна фея, у райському саді,
Я дарую тобі, свого серця пісні,
І нехай за вікном і холод, і заметіль,
Я з поміж сотень знайду, твою тінь.

Цвіте моє кохання, як квіти на весні,
Бо ти, кохана, є у моєму житті,
І нехай ми, не поруч зараз йдемо,
Але з поміж тисяч інших, в обійми пливемо.

Тихий вечір, подарує зустріч знову,
І світло ліхтарів, надихне на щиру розмову,
І я скажу, про любов до тебе,
Бо лише ти, підкорила мене.
Моя, ніжна фея, з казковим голосом,
Моє щире сонце, з теплим променем,
Я щасливий поруч із тобою крокувати, що хвилини,
І лише на твою усмішку чекати, похмурої днини...

(04.11.14. р.)