Полиция 3

Демусика Вредная
Запишалась Україна, раділи всі люди -
Раз поліція в нас нова, то порядок буде.
Роздивились. Заплакалы, бо прийшли до тями.
Зрозуміли, що ці "нові" стали холуями.

Не народу - панам служать, панам догождають
У відділок безпідставно людей забирають.
Можуть просто вибить зуби, наркоту підкинуть,
А обуришся, то хутко ще й по нырках двинуть.

Б'ють кийками, травлять газом, прицільно стріляють
В громадян своих і кажуть - так їх захищають.
Захищаєте ви, підлі, теперішню владу,
Бо брехливі, бо безчесні, бо вибрали зраду.