Соколинiвська весна

Виктор Плут
СОКОЛИНІВСЬКА ВЕСНА

Не прийшла, а увірвалась
Соколинівська весна,
Розлилась ріка Кокозка,
Гомінлива і стрімка.

Зразу земля заквітчалась,
Спів  пташиний  залунав.
Свято в серці обізвалось
Й полетіло понад став.

Навкруги все зеленіє,
Радість щастя роздає -
Це весна  мене чарує
І надії подає.

В розмаїтих квітах двір
На садочок схожий,
Різнотрав’ям вабить зір
В теплі дні погожі.

Ой ти, веснонька-світляна,
Я від тебе оп’янів,
Ти завжди моя жадана
В щирих співах солов’їв.

Цим мене ти і бентежиш,
І струмком в душі дзвениш,
Зачаровуєш у себе,
Дзвінко, щиро гомониш.

21.03.2012