На укра нський погляд

Иннокентий Фривольный
Патріарх і Римський папа
Зустрілись в Гавані.
Про Вкраїну річ зайшла –
Що із нею стане?

По молитві провели,
Розбрат осудили,
А про клятих москалів
Слова не вронили.

Українцець, чухай лоба –
Хто в них диригентом?
То без сумніву, що оба –
Путінські агенти!