Вранцi пальчики проснулись фiзкультхвилинка

Наталья Гуркина 2
Вранці пальчики проснулись

І до сонця потягнулись,

До хмаринок привітались

І усі поцілувались…

 

Пташечкою полетіли,

На ромашечку присіли…

Далі почали літати,

Гарно крильцями махати…

 

В камінці перетворились

І по стежці покотились…

Вправо, вліво повернули,

З гірочки униз пірнули…

 

Річечкою потекли,

Трішки хвильки здійняли…

Наче жабки, поспівали,

Очеретом похитали…

 

Сіли, встали, сіли, встали;

Мов листочок, покружляли…

Втому скинули легенько

І поплескали гарненько.
_____________
Фото: з нету