Тихенько, на вшпиньках

Маргарита Бедрик
Тихенько, на вшпиньках,
Бо сплять уже діти,
Крадешься під стінкою,
Щоб не розбудити
Своїх янголяток.

Вони засинають
Набавившись вдень,
Їх сон зберігають
Святі, охоронці дітей
І маляток.

Це - справжній скарб життя,
Дорожче годі і шукати.
Твоя кровиночка, дитя
І ти його найкраща мати
І нового буття - початок!