Без прощення

Иннокентий Фривольный
Правди ніде діти - українські діти,
І малі й дорослі їсти всі хотять.
Тільки стерво Лагард* не дає кредити –
Цього українці бабці не простять!

Є в вкраїнців врода, розум і свобода,
Бо найкращі люди на всієй землі.
А якщо ця Лагард не дає народу,
То навчили бабцю кляті москалі!

Хочуть українці у Європі жити,
З усіма дружити, москалі хіба?
Тільки стерво Лагард не дає кредити
Тож цієї бабці вічная ганьба!

* Крістин Лагард - голова МВФ.