Ми не просто зустрiлись з тобою...

Геннадий Сивак
Ми не просто  зустрілись  з тобою,
Янгол щастя  нам  душі єднав,
Було хороше, гарно,     весною,
Цвіт вишневий  довкола  літав.

А   навкруг була тиша  чудова,
Зоддалік Місяць ніжний світив,
Повела нас  стежинка  казкова…
Під прегарний, замріяний спів.

Над ставочком  ми    поруч, стояли,
Поцілунок наш перший згадав…
Де світанок люб'язно стрічали,
Там кохання  уперше  пізнав.

Наче дзеркало, карії очі,
В ніжні вії,  вдивляюся   я,
Збереглися і   риси    дівочі,
Та усмішка ласкава твоя…

Ось і знову   тебе обіймаю,
Обціловую ніжно  вуста,
Лиш  одну в Світі Білім кохаю,
Бо вона  чудотворна мета.


Автор Геннадій Сівак.
18 січня 2012 року.