29, 02, 2016

Светлая Две Тысячи 10
Трэба нам жыць! Трэба!
І не ў кавалку хлеба
Справа,
А ў нечым важным 
Болей, чым
Нехта кажа!
Кажа, каб спраўдзіць
Мэту,
Жыццё нам
Спаганіць гэта
Ён абяцае тое...
Але не ўбачу
Я яго.
Мушу глядзець
У душу,
Вочы ужо кепска
Бачаць,
Не чуюць ужо
І вушы,
Мозг яшчэ крыху
Ваяе.
Малюе мне нешта
Такое,
Што не дае
Супакоіцца!
Дае мне,нямоглай,
Мару!
Таму не баюся
Хмар,
Купіла сабе
Парасон...
Няхай ужо
Спраўдзіцца сон!