Протистояння

Иннокентий Фривольный
У Верховній Раді ****ь сидить на ****і,
На Майдані знову заскакав народ!
Хоче їсти, пити та гешефт робити,
А нардепи – курви, роблять назворот!

Направляють вістря в Кабінет міністрів
І в усьому, кажуть, винен Яценюк!
Хоч герой Майдану, протеже Обами –
То не зупиняє цих нардепських сук!

Хай народ второпа, як схотів в Європу,
Важкий, а не легкий рух на цим путю.
Роблять перешкоди навіть «патріоти».
Йти шляхом в Європу – не носить кутю!

Але все здолає, радісно заграє
Україна-ненька, поки на чолі
В ній стоїть Арсеній – то таке везення,
Що сконають з заздрісті кляті москалі!