29. 02. 2016 Дорогому соотечественнику!

Светлая Две Тысячи 10
Дарагаму суайчынніку!

Нястомны рух наперад,
Хоць і скруха
Навокал бруд, смурод,
"няпруха"...
Ізноў гвалтуюць мозг ...
Ідзі, не станавіся на дарозе!
Там гарызонт!
Святло ў акенцы там!
А ззаду пах галечы...
І па пЯтам,
Па галаве,
Па страўніку,
У плечы, у плечы...
Б'е і б'е!
Не енчы, думай,
Мараю жыві!
Хай мара
Л'ецца
Па тваёй крыві
І моцы хай дае
Ісці
Наперад!