Весна над приносить

Надежда Рубан
      Весна  надії  приносить.

День  сьогодні  перший  весняний,
Заряснівся  густими  дощами,
Рілля  в  полі  з- під снігу  чорніє,
Врожаї  ростити  воліє.

Ведмідь  люльку  курить  в  долині,
Туман  сірий  вкриває  вершини,
Для  гнізда  пташка  гілочки  носить,
День  весняний  сонечка  просить.

Вітер  полонинами  чманіє,
Крокус  фіолетово  рясніє,
Проліски  , підсніжники,  шафрани,
Лікують  нам  душевні  рани.

Хоч  негода  дощами  моросить,
Весна  нові  надії  приносить,
Помолімося  щиро  ми  нині,
Хай  Мир  принесе  Україні!


Автор: Н.П.Рубан.