Дустариз. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Дустар,санал хьухь гьамиша,
Сада-садан кефи хамир.
Дустар хьиз чун гьамиша,
Сад-садавай чара жемир.

Дустар патал дагъ аквадач
Дуьньяд, а кьил са кам жеда,
Чими юкъуз рагъ аквадач
Дустар патал чан гуз жеда.

Дустар чун чаз я“далуяр ”
Гьардан рик/из муьгъ авай.
Дустар чаз душман такурай,
Къене агъуд руьгь авай.