2016-йисуз. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Къенин юкъуз алукьнавай,
Квез ц/ийи йис мубаракрай!
Тамун гьайван я рик/ алай
Квез «маймунд йис мубаракрай ».

Ц/ийи йисуз, ц/ийи шадвал
Халкьарин арада сдавал,
Мани ягъиз, кьуьлер ийиз,
Мубаракрай квез, ц/ийи йис!

Акъатрай куьн мурад кьилиз,
Берекат атуй куьн гъилиз,
Пашманвилер герек туш квез!
Мубаракрай ц/ийи йис квез!!

Дустар галаз рик/из к/ани,
Къуьнуь-къунши,мукьва-кьили,
Гьар суз жедайвал куьн вири
Къаршиламишиз йис ц/ийи.