05, 03, 2016 Кричите, люди!

Светлая Две Тысячи 10
На сэрцы цяжка, бо душа ...хварэе, бедная... ўся. Няма і плямы чыстай анідзе... краіна ў бядзе. Працятая наскрозь смуродам метастазаў ... І столькі ўслых не скАзана! Пачуццяў шмат, а носім у сабе... Крычыце, людзі, бо краіна ў бядзе!