Чубарук. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Вин назик ван вуч гуьзел я чубарук,
Вун чи к/вализ мус хкведа чубарук,
Вин манидихъ вил гала зи чубарук,
На зи рик/ мус шад ийида чубарук.

Къушарикай нуьк/ерикай сад я вун,
Чин рик/ алай, чи вил алай къуш я вун
Вун хтунихъ гьамиша ц/игел я чун,
Вун атунихъ вил хьанва зи чубарук.

Фадлай ви ван хьанвача чуьллера,
Вун хъуьт/ери туна лап к/евера.
Чазни чизва, вил хьанва ви гатфарихъ
Вун хкведалд вил ала чи чубарук.