Диде. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Валай ширин авача чаз чан диде,
Вун галачиз чун гьик/ хьурай, чан диде.
На хвейид я чаз нек гуз, чан диде,
Лай-лай ягъиз чун ксуриз чан диде.

Ви назик ван къен ама зи япара
Лай-лайдин ван къени къвезва заз диде,
Вун галачир югъ такурай садазни
И дуьньяда душманризни чан диде.

Гьикьван на чаз гьарагъайт/ан чан диде,
Гьакьван гзаф вун к/ан я чаз,чан диде
Ч/ехи хьайла гьарагъайт/ан чан диде,
Хкаждач вал гьик/ хьайит/ан ван диде.