Дiвчина-Весна

Не Реальна
Заблищали проліскові роси
У ще сонних від зими лісах,
Заплітає у весняні коси
Стрічку неба березневий птах.

Вже тепліше дихається днями,
І щебечуть сонячні лани.
Ніжні мрії талими стежками
Тихо походжають в наші сни.

І у тому чарівному світі
Хтось вже знає, ну а хтось не зна,
Що сьогодні пуп'янками квітів
Розцвітає Дівчина-Весна.