Знов птахи збираються додому...

Геннадий Сивак
Знов птахи збираються додому,
Із країв далеких, та сумних,
Переліт їм не приносить втому,
Бо до гнізд вертаються своїх…

Близька зустріч    души ніжно  гріє,
Батьківщина в кожного своя,
Є в пернатих  мрії, та надії,
У лелеки є і в солов'я…

Готуються  поволі навесні,
Та з настроєм піднімуться у зграї,
Від цих думок і хороше мені,
Ось  з нетерпінням  рідних я чекаю…

Автор  Геннадій Сівак.
29  лютого  2016 року.