15. 66 До якого часу?

Василий Марценюк
Україно, рідна мати,
До якого часу
Дозволятимеш вважати
Нас за папуасів.
 Бач, прийшли до влади
 Люди тимчасові,
 Землю продавати
 Вони вже готові.

Арсеній Яценюк заявив:
"Вважаю, що необхідно продати на відкритому прозорому аукціоні 1 мільйон гектарів саме державної землі...».

Чи не про таких ото яценюків писав Т.Г.Шевченко:
«…Ви, розбійники неситі,
Голодні ворони,
По якому правдивому
Святому закону
І землею всім даною,
І сердешним людом
Торгуєте? Стережіться,
Бо лихо вам буде…»

Згідно з Конституцією України (стаття 13)
"Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які
знаходяться в межах території України... є об'єктами права власності Українського народу…"

І знову ж звернемося до Т.Г.Шевченка:
 «…Доборолась Україна
До самого краю,
Гірше ляхів свої діти
Її розпинають…»

Народе мій, а чи не пора вже подивитися правді в очі?!

              07.03.2016