Сьогодн1шня я

Торговка Воспоминаниями
Я вірю, що стану колись найвищою,
Кращою; справжньою мрією, казкою.
З усіх твоїх книг я буду найбільшою;
Перемогою, а не поразкою.

Будь-яким кольором, квіткою, віршем,
Улюбленим місцем, смачною стравою,
Спогадом чистим, вічним, найліпшим -
Усім, чим хочеш для тебе стану я.

Усім, чим дихаєш, чим живеш ти,
Чим рятуєш себе від недуги.
Я в майбутньому не серед решти,
Тим паче, точнісінько не прислуга.

Не буду молитись нікому про тебе,
Сама тобі Богом служитиму.
Зліва десь, глибоко, поміж ребер,
Навіки в тобі я житиму.

Твої крила я завжди плекатиму,
Та помаху їх не обмежу.
Усе на світі тобі пробачатиму,
Від всякого зла застережу.

Я стану для тебе найвищою, обіцяю.
Чекаю на тебе вже третє життя.
Ну де ж ти? З'явися, благаю!

З любов'ю в майбутнє, сьогоднішня я.