Погода

Юрий Сафроненко
Поперек болить у діда,
Тягнуть нирки у сусіда,
В батька голова тріщить,
Все у всіх чомусь болить...
От кумедна річ - природа!
Мама каже - це
п
о
г
о
д
а
!

08.03.2016=GoldKing=