Кохайте ж1нку

Наталия Боровская 2
Нехай живе на світі жінка –
Литовка, полька, українка,
Жінка-дружина, жінка-мати,
Яку так хочеться кохати.

Чоловіки, даруйте жінці
Всю свою ласку наодинці,
Встеляйте квітами їй шлях,
Носіть щоденно на руках.

І діставайте зорі з неба,
Якщо коханим це так треба;
І шепочіть слова кохання
щодень, щоночі до світання.

Здійснюйте подвиги, дерзайте,
І міцно світ в руках тримайте,
Заради матері й дружини
Заради посмішки дитини.

29.01.16   Н.Б.