Дякую

Наталья Светлая 7
Я дякую Богу за те, що Він є,
За те, що нам сонечко в небі дає,
За літо і квіти, за зірочку ясну,
За те, що створив Він таким світ прекрасним,

За маму і тата, за милу сестричку,
За чисте повітря, джерельну водичку...
Я дякую, Боже, Тобі за врожай,
За рідну Вкраїну, чудовий наш край.