Жемчужина 29

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 29

Кричит мартышка: «Я царица!
Мудра, изящна словно львица!».
И невдомёк ей что у всех
Она лишь вызывает смех.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

************************

ПЕРЛИНА 29

Волає мавпа: «Я цариця!
Розумна, ладна мов левиця!».
І невдогад їй що у всіх
Вона лиш викликає сміх.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА