Iде iще одна весна

Леонид Валериевич Жмурко
Іще одна весна іде
до нас дощами, вітром лине.
Вона усюди і ніде,
як клекіт в небі журавлинний.

В тендітний квітці край доріг,
вона в бруньках, як кров нуртує,
як найдорожчий оберіг
сережки золотом гаптує.

Весна ніде, але жива –
у гомоні струмків бурхливих,
у пущі лісу ожива,
в озер зіницях полохливих…

В моєму серці дивина –
не біль, а щем як в древа тілі
коли пробуджує весна
життя у кроні омертвілій.

Іде іще одна весна…
.
ЛIРИКА З ПРИСМАКОМ ПОРОХУ,2016-2020 рр.