10, 03, 2016 Вечар

Светлая Две Тысячи 10
На жаль, не вернецца надзея, рассыпалась бо на пяро , як веер, зламаўся што які ад ветру, калі заўзята памахалі дзеці, мабыць... Купіць бы трэба новы, жыццё пачаць бы новае... Дык хто дазволіць... Бог? Каб быў, то дапамог бы ... І кат мой здох бы!