Жемчужина 30

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 30

Круши преграды твёрдою рукою
И Бог вознаградит тебя сполна.
А то что люди сбрешут за спиною,
Услышать сможет лишь твоя спина.

 СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

************************

ПЕРЛИНА 30

Долай свій шлях рішучою ходою
І обдарує Бог тебе сповна.
А те що люди збрешуть за спиною,
Почути зможе лиш твоя спина.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА