Я хочу бути вiчно iз Тобою

Наталья Светлая 7
Я хочу бути вічно із Тобою.
Служити хочу я Тобі, Спаситель мій.
Омилася Твоєю вже я Кров'ю,
Як не старавсь лукавий, а перешкодити не зміг,

Бо Ти сильніший, Всемогутній Боже.
Безсилий сатана нам щось зробить.
І ми йдемо по праведній дорозі.
Із неї нас дияволу не збить.