12. 03. 2016 Зранку пра абаранак

Светлая Две Тысячи 10
 Ды ну яго... І нецікава !
 Мне засталася толькі кава...
 таксама дзірка абаранка
 зранку
 І праца
 на карысць
 уладных тацяў ...
 Што зробіш тут,
 Святлана...
 Ты Богам
 Не абраная )))