Птушыны базар Басня

Светлая Две Тысячи 10
 Злавілі птушку ў сілок...
 Не змог ... не змог...
 Не вытрымаў наш чыжык
 Ціску
 І адабраў свае ён,
 Мабыць , міску...
 Талерку, сподачак
 Савок
 Забрыў
 У іншую
 Пясочніцу...
 А не, не атрымалася
 Уцячы
 І грошы ад пахана
 Зберагчы,
 Схаваць,
 Занычыць,
 Злямзіць,
 Скрасці...
 Мо і не чакаў
 Той чыж
 Такой напасці
 Параза ,
 Ганьба
 І турма...
 Надоўга ці ...
 Пытаннечка )))