В два пiдскоки!

Юрий Сафроненко
Моїй любій доньці Сафроненко Вікторії в 11-й день народження!

День весняний закінчився,
В небі місяць народився.
В руки батька - перші кроки,
Зірка впала в два підскоки!

Квіти щастя розпустились,
Очи сонцем засвітились.
Світ читають у два роки -
Губки любі в два підскоки.

Розступись народ казковий!
Як жеребчик іграшковий -
В дитсадок дитячи роки
Пострибали в два підскоки!

Розгойдалася колиска,
Погойдайся, моя киска.
Не губись! Політ високий,
А до неба - два підскоки!

Одинадцять, як 2 роки!
Пролетіло в два підскоки.
Щастя зліт моєї доні
Захистять мої долоні!

13.03.2016=GoldKing=