12, 03, 2015 Птушка у клетцы

Светлая Две Тысячи 10
майструе кожны сам сабе... шпакоўню ... і дрэва выбірае сам ... калі дазволяць , то павесіць і у Драздах ці мо ў іншых добрых месцах...не за сумленне, а праз страх... і вывядзе шпакоў ...без дуракоў). Вось толькі ў вырай - рай не выпусцяць - навечна ў клетцы залатой. І золата цыганскай пробы... праз пэўны час становіцца нягодным...шпакі атручаныя ...дохнуць )))