Побажання випускникам

Наталья Светлая 7
Дорогі діти!
Для мене ви і молодість, і оптимізм.
Не раз приходили в житті ви на підмогу.
Сьогодні в цей урочистий момент
Я побажати хочу вам в дорогу.

Бажаю чистоти сердець і світлості думок,
Зробити вибір правильний вам гідно,
Бажаю, щоб життєвий ваш урок
Усі ви склали тільки на "відмінно"!