Королева нiжностi

Елена Зигаленко
Березень не травень, але все ж весна!
Бо пташина пісня радісно луна.

Променисте сонце в очі загляда.
Ручаями зійде весняна вода.

Перші ніжні квіти, в котиках верба...
Хай нас  обминають лихо та журба.

Північ надсилає хмари  снігові,
І вітри холодні знову загули.

Та сміється синій березневий гай,
Бо крокує з півдня весняний розмай.

Бо теплом війнула до мого вікна
Королева ніжності на ім'я Весна!


02.03.97.