Весна зачарувала

Петро Керанчук
Проміння ніби струни,   
В руках у скрипаля.
Полинуло  відлуння,
Співає  вже   весна!

Умилася  дощами
Розніжена дзвенить.
Летить понад полями,
Співаючи, дощить.

За нею поспішають,
Пронирливі шпаки.
Піснями  сповіщають
Стрімку ходу весни.

Змогла,   зачарувала,
Піснями скрипалів.
Тепло всім дарувала,
Від  неба і землі.