18. 03. 2016 Ржавая ложь

Светлая Две Тысячи 10
Іржа хлусні праела мозг ...усім. Таксама мне, я шмат чаму не веру.Сабе не веру, бо не ведаю ... які ўчынак я зраблю ... ў сераду. Які ў чацвер, у пятніцу, у нядзелю.
Так цяжка мне не верыць! Мяняйся свет , упішыся ў сусвет, напрыканцы жыцця дай паглядзець на годнасць чалавечага быцця ды пакажы мне, як жыве сапраўдны homa sapiens!